+ Info
CAL TOMÀS
Bot, TERRA ALTA (Tarragona)
La casa, datada del 1853 i bombardejada durant la guerra civil, va obrir les seves portes a les darreries de l'any 2004, després d'un treball minuciós de rehabilitació, que la feu mereixedora del Premi Qualitat Ebrenca a la millor obra construïda d'iniciativa privada a les Terres de l'Ebre.

Es troba dins del casc urbà, i disposa de sala d'estar, biblioteca, cuina, jardí interior i 5 amplies habitacions amb llum natural, terra de parquet, bany propi i mobiliari d'antiquari.

La fusteria de la casa és de fusta de "melis" (tea) provinent de les bigues del teulat d'una capella de l'església de Gandesa datada de començaments del segle XVIII.





Admiteix mascota
Barbacoa
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "TERRA ALTA", al municipi de "Bot" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar PARQUE NATURAL DE LOS PUERTOS DE TORTOSA-BECEITE (10 KM), ESCENARIOS DE LA BATALLA DEL EBRO (10 KM), VIA VERDE DE LA TERRA ALTA (0,1 KM), VINOS DENOMINACION DE ORIGEN TERRA ALTA (0,1 KM). L´allotjament disposa de jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Situació
Logotipo Mi web