+ Info
Casa rural con encanto Ca LLuis
La Vall de Laguar. Campell, LA MARINA ALTA (Alicante)
N. Registre ARA-265
La Casa rural Ca LLuis és ideal per a famílies amb o sense nens , grups d'amics o empresa , reunions familiars o parelles de 6 a 12 persones a casa completa , els nens tenen un parc infantil a 30 mt . la piscina municipal a 5 minuts . Restaurant al costat de la piscinat . Bar a menys de 30 mt . Zona centrica .

Carrer tranquil sense trànsit . Parking al mateix carrer i a uns 50 mt . pàrquing municipal , tots els serveis que pugui necessitar a un pas de la casa rural , carnisseria , fleca , bar , botiga de fruites verdures i queviures , etc . per ser un poble petit té tots els serveis, els dissabtes passa el peixater , per als nens hi ha passejades amb burres , i per a majors activitats diverses de natura i aventura i com a principal el senderisme , des de passejades curtes d'1 hora fins a 5 o 6 hores , l'aventura està grantizada .

La casa rural amb encant Ca lluis disposa de 5 habitacions , es lloga completa ( des de 6 fins a 12 persones ) : Planta Segona que es compon de tres habitacions amb AA i lavabo en cadascuna d'elles , calefacció , assecador de cabell , llençols , tovalloles , nòrdics , mantes etc i una dutxa d'hidromassatge , (La Camamirla habitació de matrimoni , L'Olivera que cap una supletori i La Carrasca habitació doble ) .

Planta Primera que disposa de dues habitacions amb calefacció , assecador de cabell, llençols , tovalloles , mantes etc , una és individual o doble ( La Cirera ) i l'altra doble ( El Romer ) , que cal un supletori amb lavabo compartit amb La Cirera . El saló , cuina , terrassa barbacoa i solàrium i altres zones comuns són compartits per tots els hostes en la modalitat de lloguer per habitacions .

Nens menors de 2 anys gratuïts en bressols o amb els seus pares , i de 3 fins a 12 anys preu de supletori .

Per efectuar qualsevol consulta o reserva utilitza el formulari que apareix en aquesta web i segueixi els passos que li va demanant , és fàcil i ràpid . Es pot fer i enviar el pressupost als seus amics a l'instant , sense preocoparse de moure de casa, l'hi posem fàcil perquè només tingui de gaudir de la estada a la nostra casa rural , casa seva.

A l'entrada es lliurarà una fiança del 30% de la reserva , i si no hi ha desprfectos es retornarà a la seva sortida .

Vine a desconnectar i reuneix-te amb els teus familiars i / o grup d'amics Casa rural Ca LLuis , Turisme Rural de Qualitat a la Vall de Laguar , a uns 100 Km entre Alacant i València ,

Perquè no venem habitacions , oferim experiències i sensacions a la Vall de Laguar , un dels pobles més bonics i tranquils d'Alacant , visiteu la nostra / casa rural .

Vine a conèixer-nos i gaudeix del Turisme Rural a la Vall de Laguar ...
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "LA MARINA ALTA", al municipi de "Vall de Laguar (la) (La Vall de Laguar. Campell)" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós, próximo a la costa (a 23 km de la platja "Les Marines en Denia"). A 22 km es troba el camp de golf "La Sella Golf". També pot visitar Valencia y Alicante (100 KM), Denia sus playas y El Montgó (24 KM), Calpe y Peñon de Ifach (27 KM), Javea La Granadella y Cabo de San Antonio y Cabo La Nao (30 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa, barbacoa, restaurant, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota


- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- sense problemes d'aparcament

En zones comunes:
- Taula i cadires
Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència
- Fianza: 30%
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web