+ Info
Apartaments Turistics CAN LLORENÇ
Prades, BAIX CAMP (Tarragona)
N. Registre HUTT4914-57
Can Llorenç és un conjunt de 5 allotjaments rurals de recent creació situats al bell mig del poble de Prades (Tarragona).
Tenen capacitat per a entre 4 i 6 persones i estan decorats pensant en fer-vos l'estada el més agradable possible, combinant la calidesa del món rural amb la comoditat de de les construccios actuals.
Les cases estan construïdes sobre les parets d'una antigua edificació medieval, ara rehabilitada, i es distribueixen al voltant d'una àmplia plaça d'ús privat situada al centre de la casa pairal.
Els allotjaments de Can Llorenç estan completament equipats perquè gaudiu de totes les comoditats i us sentiu com en una casa més del poble.
Estan construïts sobre el que havia estat una antigua edificació medieval de la vila, de la que n'hem reabilitat l'estructura i el magnific arc gòtic que corona la plaça interior de la finca. Per això dins de les cases us trobareu les parets originals de pedra vermella (única a Catalunya i per la que Prades és coneguda amb el sobrenom de "vila vermella").
A més, hem volgut que la riquesa històrica del poble estigui present d'una manera molt especial als allotjaments. Per això els hem batejat amb el noms il.lustres de la vila. Podeu triar entre allotjar-vos a la casa de la Reina Margarida de Prades (Segona esposa de Martí I l'Humà), a casa dels compositors de les famoses " Ensaladas" del renaixement musical a Catalumya, Mateu fletxa el jove i Mateu Fletxa el vell. També hem batejat una de les estances amb el nom de Fra Boil, el primer en allotjar-se al que avui és l'ermita de l'Abellera i que va acompanyar Cristòfol Colom en el seu segon viatge a Amèrica. Pels dos darrers allotjamsents hem triat noms que a Can Llorenç coneixem prou bé, un és el d'en Melcior Font, poeta, autor dels goigs de la Mare de Deú de l'Abellera i un dels primers hostes de casa nostra, i l'altre, el Nen de Prades, un destacat bandoler carlista del que els membres de la nostra famíliaen som descendents.
La decoració dels allotjaments destaca per la seva calidesa i confort. Tenen capacitat per a 4 i 6 persones, i disposen d'una àmplia plaça d'us privat on realitzar tot tipus d'activitats. Compten amb tots els electrodomèstics necessaris (nevera, microones, televisió, cuina vitroceràmica, calefacció, fusta de planxar, estenedor,...).
L'estada inclou la roba de llit, les tovalloles i la possibilitat d'utilitzar el servei comunitari de rentadores. Per als més menuts també us podem oferir un bressol de viatge.
No admet mascota
Connexió a Internet
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "BAIX CAMP", al municipi de "Prades" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, jardí-terrassa, disposa de cuina, rentadora
.
Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Situació
Logotipo Mi web