+ Info
A PEDRIÑA
Ames, SANTIAGO DE COMPOSTELA (A Coruña)
N. Registre VT-CO-000013
Aquesta preciosa casa de pedra es troba situada estratègicament entre Santiago de Compostel (8 min. Al centre) i la zona de la costa (20 min.) En un entorn de tranquil.litat i intimitat amb jardí, piscina i garatge privats. Amb capacitat de fins a 8 a 9 persones, disposa de 3 dormitoris, 2 banys complets (un amb banyera il'altre amb dutxa), saló menjador - sala d'estar i cuina. Està dotada amb totes les comoditats d'un habitatge moderna: calefacció, rentadora, rentavaixelles, nevera combi, TV, TDT, DVD, VIDEO, microones, torradora, esprimidor, robot de cuina, etc, i totalment equipada (parament, llenceria etc.) . Pel que fa a activitats d'oci, la casa disposa de bicicletes per a recórrer les rutes de la zona, tennis taula i fins i tot playstation. Destaca la zona recreativa que es compon d'una àmplia piscina privada i de la zona infantil amb gronxadors i altres elements de diversió per als nens. I si no vol cuinar dins, l'habitatge també disposa d'una àmplia barbacoa d'obra amb graella, perquè pugui gaudir de la cuina a l'aire lliure.

Completen l'oferta de casa A Pedrín la disponibilitat de taules i cadires d'exterior, gandules, para-sols, cistella de bàsquet, pilotes de futbol i bàsquet, moto i cotxe amb bateria per a nens petits, jocs de taula, inflables per a piscina, etc .. tot perquè puguin gaudir d'unes inoblidables vacances.
No admet mascota
Piscina
Aire condicionat
Connexió a Internet
Barbacoa
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "SANTIAGO DE COMPOSTELA", al municipi de "Ames" (). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), piscina, jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
, ping-pong.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota

- Equipat per a discapacitats
- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït


Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
CANCELACIÓN: El Cliente podrá cancelar la reserva en el momento que lo desee. Si lo hace con una antelación superior a 30 días naturales de la fecha de entrada, no habrá penalización alguna, y se le devolverá el anticipio que en su caso se le hubiera cobrado, pero si lo hace con una antelación menor a 30 días naturales de la fecha de entrada, NO TENDRÁ DERECHO a que se le devuelva el anticipo entregado y por lo tanto la penalización será del 30% del total de la reserva.
Los clientes que no se presenten (sin haber cancelado la reserva previamente) tendrán una penalización del 100% del total de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web