+ Info
ABARIC
Cañada de Verich (La), BAJO ARAGÓN (Teruel)
N. Registre VTR-382
Casa antiga de tres plantes, restaurada el 2006 amb una decoració acurada. De lloguer íntegre 8 pax. Disposa de 3 habitacions amb bany complert assecador de cabell i amenities, roba de llit i tovalloles. WIFI , aire condicionat i calefacció a tota la casa.

Les habitacions estan distribuïdes en: Habitació de matrimoni + bany, habitació doble + bany i habitació quàdruple (tipus dúplex) amb llit de matrimoni + bany i en un altell adjacent habitació amb dos llits individuals, ideal per a famílies amb nens.

Sala d'estar amb TV de pantalla plana, dvd, vídeos, jocs d'adult i infantils, llibres, contes i revistes.

Cuina americana amb rentaplats, rentadora-assecadora, forn, nevera tipus combi, microones, torradora, cafetera Nespresso i cafetera italiana, batedor elèctric i tot tipus de parament per a la llar. Menjador amb tv i taula amb servei per a 8 persones.

Possibilitat de contractar activitats com passejos a cavall, visita a cellers de vi amb tasts inclosos, trekking, ciclo turisme, vies verdes, escalada, visites a museus, circuït de karting...

Disposem de 2 bressols amb roba de llit, trona i banyera d'infants.
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
+ Info
L'allotjament està situat a "BAJO ARAGÓN", al municipi de "Cañada de Verich (La)" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota


- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- sense problemes d'aparcament


Bestreta
- Bestreta 20%: El pagament es realitzarà per Transferència
- Fianza: 20%
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
POLÍTICA GENERAL DE CANCEL·LACIONS ABARIC:


CANCEL·LACIONS D'11 O MES DIES ABANS DE LA ENTRADA A LA VIVENDA: Es procedirà a la devolució del 100% de l'import lliurat com avançament al formalitzar la reserva.

CANCEL·LACIONS D'ENTRE 10 i 6 DIES ABANS DE LA ENTRADA A LA VIVENDA: Es procedirà a la devolució del 40% de l'import lliurat com avançament al formalitzar la reserva.

CANCEL·LACIONS D'ENTRE 6 ó 5 DIES ABANS DE LA ENTRADA A LA VIVENDA: Es procedirà a la devolució del 30% de l'import lliurat com avançament al formalitzar la reserva.

CANCEL·LACIONS AMB 4 O MENYS DIES ABANS DE LA ENTRADA A LA VIVENDA: No es procedirà a la devolució de l'import lliurat com avançament al formalitzar la reserva.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web