+ Info
CA LA SIONA
Avinyonet del Penedès, ALT PENEDÈS (Barcelona)
N. Registre PB: 0379
Casa rural anterior al any 1800, situada a la plaça del petit poble de Cantallops. La casa té dos plantes. En la planta baixa hi ha el rebedor, la cuina, un bany, el menjador amb llard de foc un pati exterior amb la seva barbacoa, el safareig i una piscina de 32 m2. En la planta de dalt hi trobareu tres habitacions dobles i un bany complet.
No admet mascota
Piscina
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Jardí-terrassa
  • Activitats complementàries
  • Activitat rural
  • Espai de jocs infantils
  • Caça menor
+ Info
L'allotjament està situat a "ALT PENEDÈS", al municipi de "Avinyonet del Penedès" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), piscina, jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït

En zones comunes:
- Piscina, Pati, Jardí, Barbacoa, Taula i cadires
Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència o Bizum.
- Fianza: 200€
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
CONDICIONS DE RESERVA - S.C.R. El Sistema Centralitzat de Reserves facilitarà la seva reserva i la confirmació d'aquesta sempre que els requisits siguin complerts en la seva totalitat. Les reserves efectuades seran confirmades pel propietari de l'establiment, es considerarà com pre-reserva fins a aquesta confirmació. El sistema Centralitzat estableix una comunicació bilateral entre l'usuari i el propietari de l'establiment regulat pel Decret 120/1998 de el 6 d'octubre, d'Ordenació de l'Allotjament Turístic en el Mitjà Rural, de la Conselleria de Medi Ambient, Urbanisme i Turisme, reformat per Decret 4/2000 de 25 de Febrer., establint els diferents drets i deures. sobre ordenació de preus, reserves i serveis complementaris. La prereserva té un termini de vigència de tres dies comptats a partir de la data en què es fa la petició de plaça. Un cop ingressada la quantitat en concepte de bestreta passa directament a ser reserva, oferint als l'usuari un número d'identificació (Localitzador) que li permetrà entrar directament en la seva reserva, per modificar-la o anul·lar-la. En cas de no complir aquest requisit de pagament de bestreta la prereserva desapareix alliberant amb això l'habitació o habitacions per a nous clients. Avançament Quan es procedeixi a efectuar una reserva de plaça en un allotjament rural haurà de ser ingressat el percentatge indicat pel propietari de l'import total de l'estada reservada. Un cop rebuda la quantitat corresponent a l'avançament, el propietari ha de comunicar a el client la confirmació de la reserva especificant els següents conceptes: dia d'entrada i sortida, nombre de places reservades, nombre d'habitacions i preu total, així com el règim aplicable en el cas de la possible cancel·lació.
Anul·lacions En tot moment l'usuari podrà desistir dels serveis contractats tenint dret a la devolució de les quantitats que hagués abonat i indemnitzant a l'establiment pel que fa a les quanties que a continuació s'indiquen: La quantia de les indemnitzacions serà el resultant d'aplicar els següents percentatges a l'import de la bestreta exigit.
- 5% si l'anul·lació es fa amb més de 30 dies d'antelació.
- 40% si l'anul·lació es fa 30 o menys dies i més de 15.
- 60% si l'anul·lació es fa amb 15 o menys dies i més de 7.
- 100% quan ho faci amb 7 o menys dies d'antelació.
Confirmació de Reserva.
Un cop complerts els requisits de bestreta la seva reserva es mantindrà fins a les 20 hores del dia que en la seva reserva apareix com a data d'arribada. Si l'arribada de el client no es produeix i no hi ha cap comunicació per a la seva confirmació per qualsevol mitjà (telèfon, email, fax) a partir de les 20:00 hores el propietari podrà disposar de l'habitació o habitacions reservades. El Sistema Centralitzat de reserves, dóna la possibilitat de reservar online i offline podent en algun cas ocasionar overbooking, en aquest cas donarà prioritat a les reserves procedents de el bloc de gestió. Passant la reserva d'el client en línia a Llista d'espera. Tarifes Les tarifes aplicades marcaran les condicions particulars de reserva de cadascuna d'elles. disponibilitat d'habitacions Quedarà subjecta a la necessitats d'allotjament complet, sense que això causi cap molèstia a client. Protecció de dades: Respectant el que estableix la Llei Orgànica de Regulació d'el tractament automatitzat de dades de caràcter personal (LORTAD), les dades que introdueixi durant el procés de reserva seran incorporades a un fitxer automatitzat la titularitat correspon a propietari de l'Allotjament reservat. Les seves dades seran utilitzades i tractades amb fins de gestió i promoció pel Allotjament, havent establert les mesures oportunes per protegir la seva confidencialitat. Es reconeixen expressament els drets d'accés, modificació i cancel·lació sobre les dades de caràcter personal emmagatzemats. Per a exercitar aquests drets, pot dirigir-se a l'Allotjament medien correu electrònic o comunicació telefònica.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 12 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web