+ Info
Casa de Santa Uxía
ÉZARO, FINISTERRE (A Coruña)
N. Registre C0-000182
L'allotjament està situat a Dumbría, a la comarca de 'FINISTERRE', província de A Coruña. Amb capacitat màxima per 14 disposa de 2 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció, rentadora
, llençols y tovalloles Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima més suau, per la seva proximitat al mar Cantàbric.
No admet mascota
Connexió a Internet
Xemeneia
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "FINISTERRE", al municipi de "Dumbría (ÉZARO)" (fora de casc urbà, a 8 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós, próximo a la costa (a 3 km de la platja "Playa de Ézaro"). També pot visitar Finisterre (26 KM), Muros (28 KM), Muxía (30 KM), Santiago de Compostela (65 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, jardí-terrassa.
General:




- Inclòs: llençols, tovalloles


En zones comunes:
- Porxo (10 m².), Pati (150 m².), Jardí (350 m².), Taula i cadires
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
El horario de check in es de 15:00h a 21:00h.
El desayuno está incluído en el precio del alojamiento.
Su tarjeta de crédito será utilizada solo para garantizar su reserva. El pago de la estancia se hará en el hotel. POLÍTICA DE CANCELACIÓN: El establecimiento efectuará un cargo del 50% del importe total de la reserva en caso de que cancele la reserva con menos de 8 días de antelación a la fecha prevista de llegada y del 100% del total en el caso de que no se presente.
Situació
Logotipo Mi web