+ Info
CASA DO CRUCEIRO - RAS BAJAS
Tomio, BAIXO MIO (Pontevedra)
N. Registre VT-PO11
L'allotjament est situat a Tomio, a la comarca de 'BAIXO MIO', provncia de Pontevedra. Amb capacitat mxima per 10 Es lloga complert El nostre allotjament disposa de Xemeneia prpia, Calefacci, Aire condicionat, piscina propia, Jard-terrassa, Cuina prpia, Barbacoa, garatge, parking, Llenya gratis, rentadora
, rentadora
, forn
, microones
, rentaplats
, llenols y tovalloles Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima ms suau, per la seva proximitat al mar Cantbric.
Admiteix mascota
Piscina
Connexi a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jard-terrassa
  • Activitats complementries
  • Activitat rural
  • Bicicletes
  • Caminades
+ Info
L'allotjament est situat a "BAIXO MIO", al municipi de "Tomio" (). Es tracta d'un lloc muntanys. Lallotjament disposa de connexi a internet, piscina, jard-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexi a Internet
- Admite mascota
- Espai lliure de fums

- Incls: llenols, tovalloles, paper higinic
- Prquing gratut


Bestreta
- Bestreta 25%: El pagament es realitzar per Transferncia
- Fianza: 100€
La resta ho abonar el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
CONTRATO DE LAS CONDICIONES DE RESERVA CLIENTE-PROPIETARIO-
El propietario del establecimiento está obligado a tener disponible para el cliente la estancia contratada en fecha y forma convenida, tras el envío del justificante de reserva, atendiendo a las siguientes condiciones:

CONDICIONES DE LA RESERVA: Una vez el cliente tenga la confirmación de disponibilidad y haya realizado el pago del anticipo del 25% la reserva quedará formalizada.

MODIFICACIÓN DE LA RESERVA: Se atenderán las modificaciones de reservas siempre que dicha modificación sea anunciada con tiempo y de forma que no altere las restantes reservas que la casa tenga para esas fechas. Deberán estar de acuerdo ambas partes, y se enviará un nuevo justificante de reserva.

CONDICIONES DE CANCELACIÓN:
En el caso de anulación/cancelación de su reserva, no se devolverá el importe entregado como anticipo en ningún caso pero dicho importe será guardado por el alojamiento para un cambio en la fecha de entrada de la estancia, dicho cambio se mantendrá durante el año natural.
Situaci
Logotipo Mi web