+ Info
Cabanas de Mourelos
Mourelos, NOIA (A Coruña)
La casa de Palmeira és una edificació clàssica rehabilitada recentment amb excel lent criteri arquitectònic. Amb capacitat per allotjar a 16 places. Té vistes al mar des de dues de les seves façanes i amb només creuar el carrer es baixa a la sorra de la platja. Compta amb tres plantes i sota coberta: Planta baixa - menjador 16 places, cuina àmplia, sala d'estar, lavabo i rebost. Planta 1 ª - 3 dormitoris (dos amb llit de 140, un amb llit de 105) i un bany ampli amb 2 cabines de dutxa. Planta 2 ª - 3 dormitoris (dos amb llit de 140, un amb llit de 105) i una terrassa al mar de 16 m / 2. Sota coberta .- 1 dormitori corregut de 4 places.
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "NOIA", al municipi de "Outes (Mourelos)" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa, disposa de cuina.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota


- Inclòs: llençols, tovalloles
- Garatge gratuït


Bestreta
- Bestreta 40%: El pagament es realitzarà per Transferència o TPV virtual
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
COMO RESERVAR

1º.- Si ha visto nuestro calendario de ocupación y verificado la disponibilidad para las fechas de su estancia puede realizar la reserva on-line seleccionado fecha de entrada y salida, instalaciones de su interés y número de plazas y efectuar el pago con su tarjeta de crédito o por transferencia bancaria.

2º.- Llámenos por teléfono al 981 850 903 | 627 18 46 78, le atenderemos de forma personalizada. Le indicaremos como proceder o bien tomaremos nota de sus datos y si lo prefiere realizaremos los trámites de su reserva remitiendo justificante de pago y ficha de reserva a su correo electrónico.

3º.- Si la información recibida es de su conformidad y la reserva es de su interés le facilitaremos un nº de cuenta donde ingresar o transferir en los siguientes 2 días hábiles el 40% del importe total de los servicios reservados. Confirmaremos su ingreso remitiendo una ficha de reserva al e-mail facilitado.

4º.- La aceptación de la reserva da por válidas y asumidas las condiciones generales que a continuación se especifican. A la anulación de la reserva se le aplicaran los siguientes porcentajes de retención del anticipo realizado: 50% si se anula 15 días antes de la fecha de entrada y 100% cuando se anule con 7 o menos días de la fecha de entrada.
Situació
Logotipo Mi web