+ Info
COMPLEX RURAL CAN CAUBET
Capolat (Barcelona)
Registrierungsnummer PB-00459/PB-00460/PB-00461
Die Unterkunft befindet sich in Capolat, in der Gegend von '', in der Provinz Barcelona. Sie hat eine Kapazität von 102 Personen und verfügt über 3 Ferienhauser Unser Unterkunft verfügt über Kamin, Heizung, Gartenterrasse, Eigene Küche, Grill, Parkplatz, kostenlos Brennholz, Waschmaschine, Waschmaschine, Backofen, Mikrowelle, Geschirrspülmaschine, Bettwäsche y Handtücher. Diese Provinz befindet sich im Osten von Spanien an der Mittelmeerküste.
Haustiere erlaubt
Swimmingpool
Internetanschluss
Kamin
Grill
Gartenterrasse
  • Ergänzende Aktivitäten
  • Zona de juegos para niños
  • Tischfußball
+ Info
Die Unterkunft befindet sich in "Barcelona", im Gemeindegebiet "Capolat". Die Lage mitten in dem Bergen ist wunderschön. Die Unterkunft verfügt über internetanschluss, swimmingpool, gartenterrasse, grill, es verfügt über eine küche, waschmaschine, tischtennisplatte.
Anzahlung
- Anzahlung 30%: Zahlungsmethoden Banküberweisung o TPV Virtual.
Der eventuelle Restbetrag wird auf die in den Buchungsbedingungen angegebene Weise eingefordert.
Bedingungen
Buchungsbedingungen
- Les Reserves no seran efectives fins que ens posem en contacte amb vosaltres via telèfon o mail.

- La lliure disponibilitat al calendari d"ocupació NO implica que sempre hi hagi lloc. Moltes reserves es fan per telèfon i no sempre ho podem actulitzar al moment.

- Per a que la reserva sigui efectiva, s"haurà de dipositar una paga i senyal del 30% de l"import total de l"estada en un termini de 2 dies hàbils. Si en aquests dies no s"ha fet l"ingrés ni us heu posat en contacte amb nosaltres, ens reservem el dret d"anul·lar definitivament la reserva.

- En cas d'haver fet la paga i senyal, i s'anul.la la reserva amb mes de 8 dies d'antel.lació es retornarà l'import pagat, pasada aquesta data en cas d"anul·lació es valorarà cada cas i es podrà guardar la reserva maxim un any. Es podrà cambiar de dia en el cas de no poder venir els dies sol·licitats si l"anul·lació es fa amb al menys 2 setmanes d"antel·lació. En cas de cambi de temporada, s"haurà d"abonar la diferència de preu.

- Tots els hostes allotjats al Complex, tenen l"OBLIGACIÓ de portar el DNI els majors de 16 anys. De no ser així, ens reservem el dret d"admisió de les persones indocumentades.

- El Client té l"obligació d"informar de l"hora d"arribada com a molt tard un dia abans de l"entrada. Si per qualsevol motiu no s"entra a l"hora estipulada, el client té l"obligació d"avisar-nos per concretar l"hora. En cas de no estar informats convenientment, no ens fem responsables si despres us heu d"esperar sense poder entrar al Complex.

- A l"entrada al Complex, és obligat entregar una tarja de crèdit com a garantia a la casa rural., la qual no es farà cap carrec a no sigui que les cases no estiguin en les mateixes condicions en que les heu trobades.

- Informar SEMPRE si porteu animals de companyia, i en el cas de ser un nombre superior a 3, es cobrarà un suplement de 5 eur./dia per animal a partir del 4r i tenim dret a decidir o no l"acceptació d"aquests.

- Els clients que desitgin bressol l"hauran de sol·licitar prèviament. No garantitzem que hi hagi disponibilitat en el moment de fer la reserva.

- Les cases venen equipades amb un joc de llençols per llit i una tovallola de bany per persona. En cas d"haver de cambiar els llençols o tovalloles, el suplement serà de 5 eur. per cada cas.

- El nombre d"hostes allotjats serà el mateix que el de la reserva. Si no és així tenim el dret d"admisió i de possible denúncia per incompliment de la normativa. En el cas de voler-se allotjar, el preu serà de 30 eur. persona i nit no inclosos en la reserva inicial.

- El client té l'obligació d"informar en el cas de l"arribada de convidats per part del client, de no ser així ens reservem el dret de NO acceptar-los. Per cada convidat que vingui al complex es cobraran 10 euros per dia de visita els adults i 5 euros els nens de 2 a 12 anys.

- L"allotjament disposa d"internet gratuït. En el cas de no funcionar correctament, no ens fem responsables, però intentarem solucionar el problema el més aviat possible.

- No disposem de llenya per la xemeneia i la barbacoa s"ha d"usar amb carbonet, estem a parc natural xarxa natura 2000.

- Hem creat un protocol de neteja i desinfecció que serà aplicable a totes les reserves a partir del 29 de maig 2020, aquest protocol i normes especifiques les podreu consultar en un cartell a l"arribada a la casa rural. Si algú vol tenir més informació ens el pot sol.licitar i us el farem arribar via e.mail o whatsapp

Lage
Logotipo Mi web