+ Info
Hostal La Colmena
Barrio de Vicolozano, AVILA (Ávila)
N. Registre CRA-AV-258
L'allotjament està situat a Ávila, a la comarca de 'AVILA', província de Ávila. Amb capacitat màxima per 46 disposa de 3 Apartaments y 4 Habitacions El nostre allotjament disposa de Xemeneia pròpia, Calefacció, Aire condicionat, Jardí-terrassa, Cuina pròpia, parking, rentadora
, microones
, llençols y tovalloles %uFEFFÉs un lloc ideal per practicar turisme cultural visitant les ciutats monumentals més pròximes.
No admet mascota
Connexió a Internet
+ Info
L'allotjament està situat a "AVILA", al municipi de "Ávila (Barrio de Vicolozano)" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, bar-cafeteria, restaurant.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota

- Equipat per a discapacitats

- sense problemes d'aparcament


Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Su tarjeta de crédito será utilizada sólo para garantizar su reserva. El pago de la estancia se hará en el hotel. A excepción de la tarifa no reembolsable bajo la cual se cargará el importe íntegro no teniendo derecho a la devolución del importe. El Hotel se reserva el derecho de preautorizar la tarjeta de crédito antes de la fecha de entrada.

Si Cancela o modifica la reserva hasta 24 horas antes de la fecha de llegada, el establecimiento no cargará ningún importe, fuera de este plazo el establecimiento cargará el 100% de la primera noche.

Si no se presenta el establecimiento cargara la estancia completa.

*Para garantizar su reserva es necesaria una tarjeta de crédito valida.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web