+ Info
HOSTAL MAINZ
Piedralaves, PIEDRALAVES (Ávila)
N. Registre HS-AV-94
L'allotjament està situat a Piedralaves, a la comarca de 'PIEDRALAVES', província de Ávila. Amb capacitat màxima per 39 disposa de 3 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció, Aire condicionat, parking, llençols y tovalloles %uFEFFÉs un lloc ideal per practicar turisme cultural visitant les ciutats monumentals més pròximes.
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Equipat per a discapacitats
  • Activitats complementàries
  • Activitat rural
  • Caminades
+ Info
L'allotjament està situat a "PIEDRALAVES", al municipi de "Piedralaves" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), bar-cafeteria, restaurant.
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Condiciones de cancelación

Una vez confirmada la reserva, en caso de cancelación de la misma, quedará sujeta a las siguientes Condiciones de cancelación:

48 horas antes de su entrada ............................... 100 % Gastos de anulacion

En caso de no presentarse en el Hostal , se le cargara el Importe total de la reserva-

En el caso de que la reserva esté sujeta a condiciones especiales, por tratarse de fechas en PUENTES, SEMANA SANTA y OTRAS FECHAS QUE EXIGEN ESTANCIAS MINIMAS, o bien por el número de habitaciones, cuando la misma reserva incluye más de dos habitaciones, el consumidor deberá indemnizar al establecimiento; de acuerdo a las siguientes estipulaciones, que estarían vigentes en sustitución de las fijadas en el apartado anterior:

Cualquier modificación de fecha de reserva solicitada sobre una reserva confirmada queda sujeta a la aplicación de las condiciones anteriores, como anulación de la misma.
Situació
Logotipo Mi web