+ Info
HOSTERIA FONTIVIEJA
Losar de la Vera, LA VERA (Cáceres)
N. Registre TR-CC-195
L'allotjament està situat a Losar de la Vera, a la comarca de 'LA VERA', província de Cáceres. Amb capacitat màxima per 44 disposa de 3 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció, Aire condicionat, Jardí-terrassa, llençols y tovalloles Esta provincia se encuentra en el oeste de España. Pertenece a la comunidad de Extremadura, un destino turístico cada vez más solicitado por sus ciudades monumentales, sus zonas naturales y por contar con importantes reservas de aves.
Admiteix mascota
Piscina
Aire condicionat
Connexió a Internet
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "LA VERA", al municipi de "Losar de la Vera" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), piscina, jardí-terrassa.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- sense problemes d'aparcament

En zones comunes:
- Piscina (9x5 m.), Gandules, Gimnàs, Jardí (1000 m².), Barbacoa
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Tu tarjeta de crédito será utilizada sólo para garantizar tu reserva. El pago de la estancia se hará en el hotel. El Hotel se reserva el dercho de preautorizar la tarjeta de crédito antes de la fecha de entrada.

Si Cancelas o modificas la reserva hasta 48 horas antes de la fecha de llegada, el establecimiento no cargará ningún importe, fuera de este plazo o no te presentas, el establecimiento cargará el 100% de la primera noche.

*Para garantizar tu reserva es necesaria una tarjeta de crédito valida. El hotel se reserva el derecho de cancelar tu reserva si la tarjeta de garantía no lo fuera.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Situació
Logotipo Cerezas y Picotas El Regajo