+ Info
HOTEL ALMUNIA
Caravaca de la Cruz (Murcia)
N. Registre AR.MU.332
L'allotjament està situat a Caravaca de la Cruz, a la comarca de '', província de Murcia. Amb capacitat màxima per 20 disposa de 10 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció, Aire condicionat, parking, llençols y tovalloles la província està situada a l'est espanyol i la banya el mar mediterrani
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "Murcia", al municipi de "Caravaca de la Cruz" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota
- Espai lliure de fums
- Equipat per a discapacitats
- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- Pàrquing de pagament

En zones comunes:
- Pati (50 m².), Taula i cadires
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Puede cancelar gratis hasta 24 horas antes de la fecha de su reserva (excepto en temporadas especiales, consultar). En caso de cancelar después o no presentarse se le cargará el importe de la primera noche.
Si su reserva es del 30 de abril al 5 de mayo (fiestas patronales), el importe de la reserva no es reembolsable y no se aplica la cancelación gratis. Se cargará el importe total en el momento de hacer su reserva.
Pueden alojarse niños de menos de 10 años sin coste. Disponemos de cunas y camas supletorias, consultar suplementos adicionales.
Admitimos mascotas.
Podrá disponer de su habitación a partir de las 14:00, la hora de salida es hasta las 12:00. Disponemos de servicio de salida tardía sujeto a disponibilidad, consultar suplementos adicionales.
Está prohibido fumar en todo el establecimiento salvo en las zonas destinadas a ello. El incumplimiento de dicha norma conlleva sanción económica.
Situació
Logotipo Mi web