+ Info
Hotel La Corte de Lugás ****
Lugás (Asturias)
N. Registre 92638
L'allotjament està situat a Villaviciosa, a la comarca de '', província de Asturias. Amb capacitat màxima per 37 disposa de 4 Habitacions y 1 Cabanyas El nostre allotjament disposa de Xemeneia pròpia, Calefacció, Aire condicionat, Jardí-terrassa, parking, llençols y tovalloles Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima més suau, per la seva proximitat al mar Cantàbric.
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "Asturias", al municipi de "Villaviciosa (Lugás)" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), jardí-terrassa, bar-cafeteria, restaurant.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït, sense problemes d'aparcament

En zones comunes:
- Jardí
Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per TPV Virtual o Bizum.
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
Se pedirá el 30% del total de la estancia por adelantando para garantizar la reserva

Si usted anula la reserva con más de 15 días de antelación a la fecha de entrada se le devolverá su depósito descontando 10€ por gastos de gestión. Si anula entre 7 y 15 días antes de la fecha de entrada se le devolverá el 50% de la señal. Si la anulación es dentro de los últimos 7 días antes de la fecha de entrada el hotel se quedará la señal.

En caso de salida anticipada, se cobrará el total de la estancia confirmada.
El número de personas y/o niños que ocupan la habitación ha de coincidir exactamente con lo reservado y enviado en la confirmación de reserva. No se podrá alojar ningún niño o bebé si no tiene su plaza confirmada. De aparecer el cliente con un niño o bebé o una persona sin plaza confirmada, el hotel se reserva el derecho de anular la reserva y no prestar alojamiento al cliente.
Situació
Logotipo Mi web