+ Info
HOTEL PLAYA DE CAMARIÑAS
Camariñas, COSTA DA MORTE (A Coruña)
N. Registre H-CO-1618
L'allotjament està situat a Camariñas, a la comarca de 'COSTA DA MORTE', província de A Coruña. Amb capacitat màxima per 82 disposa de 8 Habitacions, 4 Casas y 4 Apartaments El nostre allotjament disposa de Xemeneia pròpia, Calefacció, Aire condicionat, Jardí-terrassa, Cuina pròpia, Barbacoa, garatge, parking, Llenya gratis, rentadora
, rentadora
, forn
, microones
, rentaplats
, llençols y tovalloles Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima més suau, per la seva proximitat al mar Cantàbric.
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Jardí-terrassa
  • Activitats complementàries
  • Bicicletes
  • Excursió organitzada
  • Caminades
  • jocs de taula
  • Espai de jocs infantils
  • Pesca
+ Info
L'allotjament està situat a "COSTA DA MORTE", al municipi de "Camariñas" (). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), jardí-terrassa, bar-cafeteria, restaurant.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït


Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Los clientes pueden anular sus reservas sin cargos hasta 6 días antes de la fecha de entrada en las fechas de 1 de julio asta el 15 de septiembre y el resto de fechas 3 dias de cancelacion . Si anulan más tarde se les cargará la estancia completa.
Si se reserva un apartamento, la ubicación no es la del Hotel, la hora de entrada es a partir de las 17:00, el pago será en efectivo a la llegada, puesto que el hotel sólo gestiona la entrega de llaves para otra empresa. El precio de los apartamentos no incluye la limpieza diaria del mismo
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web