+ Info
HOTEL RINCON EXTREMEÑO
Plasencia, PLASENCIA (Cáceres)
N. Registre H-CC- 225
L'allotjament està situat a Plasencia, a la comarca de 'PLASENCIA', província de Cáceres. Amb capacitat màxima per 24 disposa de 6 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció, Aire condicionat, llençols y tovalloles Esta provincia se encuentra en el oeste de España. Pertenece a la comunidad de Extremadura, un destino turístico cada vez más solicitado por sus ciudades monumentales, sus zonas naturales y por contar con importantes reservas de aves.
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
+ Info
L'allotjament està situat a "PLASENCIA", al municipi de "Plasencia" (). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), bar-cafeteria, restaurant.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles



Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
CONDICIONES DE CANCELACIÓN:
El cliente puede cancelar la reserva de forma gratuita, siempre que lo comunique con 48h antelación al dia del ckeck-in, bien telefonicamente o via mail.
MODIFICACIÓN DE LA RESERVA:
Se atenderán las modificaciones de reservas siempre que dicha modificación sea anunciada con tiempo y de forma que no altere las restantes reservas que la casa tenga para esas fechas. Deberán estar de acuerdo ambas partes, y se enviará un nuevo justificante de reserva .
Situació
Logotipo Cerezas y Picotas El Regajo