+ Info
HOTEL RURAL SOTERRAÑA
Madroñera, TRUJILLO (Cáceres)
N. Registre H-CC-000666
Situat al centre geogràfic d'Extremadura, l'Hotel Rural Soterraña és model d'adaptació de l'edificació popular extremenya als més alts cànons de confort i bon gust.

Conformat per dos edificacions enfrontades, totes dues de finals del segle XIX, barreja la tradicional construcció de l'època amb la rehabilitació més exquisida.

Disposa de 23 habitacions completament equipades i climatitzades, bany amb secador de pèl, minibar, i totes les dotacions necessàries per a una acollidora estada.

Compta amb cafeteria i restaurant, a més d'un típic hostal extremeny on degustar els productes de la nostra terra. El saló-celler, dos salons per a reunions i un ampli pati enjardinat completen l'oferta d'espai disponible a disposició dels clients, tant per a reunions de negoci, convencions o relax.

Disposem de pàrquing gratuït per als nostres clients.
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "TRUJILLO", al municipi de "Madroñera" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. A 57 km es troba el camp de golf "CACERES". També pot visitar TRUJILLO (9 KM), GUADALUPE (70 KM), MÉRIDA (100 KM), CÁCERES (60 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa, barbacoa, bar-cafeteria, restaurant.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums
- Equipat per a discapacitats
- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- Garatge gratuït

En zones comunes:
- Porxo (350 m².)
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web