+ Info
Hotel Villa de Ayerbe ***
Ayerbe, HOYA DE HUESCA (Huesca)
N. Registre H-HU-654
L'hotel està situat a un extrem de la ciutat en un edifici catalogat de grau II construït amb pedra sorrenca daurada i maó fet a mà a mitjans del segle XX. En l'adequació de l'immoble ha prevalgut la funcionalitat i el confort de les instal·lacions, accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. És una propietat amb un encant únic que és molt propici per al descans, l'esport, l'oci, la feina o l'estudi.

Disposem de dinou habitacions dobles i quatre individuals, totes exteriors, amb doble vidre i bany, calefacció, telèfon directe, televisió i fil musical. Totes les habitacions dobles tenen aire condicionat i les habitacions especials disposen d'assecador, caixa forta i nevera.

L'hotel disposa d'ascensor, bar, aparcament i Wi-Fi gratuïts, saló social, sales de reunions i terrassa per prendre el sol. S'admeten animals de companyia gratuïtament si no molesten als altres hostes.

hotel de cinema. Durant el rodatge d'El Reino de los Cielos al castell de Loarre, la nostra casa va rebre el director Ridley Scott i els seus ajudants (A. Somner i P. Lazaga), els productors (JL Escolar, B. Lustingy T. Needham), el càmera J Mathison. i els actors Liam Neeson, Orlando Bloom, Eva Green, David Thewis, Michael Sheen, Kevin Mckidd, Youco Aola, Eric Ebouaney, Phillip Glenister i Bill Paterson, que van expressar clarament la seva satisfacció i agraïment pels dies i nits passats en el nostre llibre d'honor. a El Reyno de los Mallos.
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "HOYA DE HUESCA", al municipi de "Ayerbe" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa, bar-cafeteria.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- Pàrquing gratuït


Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Niños en cama supletoria:
- Hasta 6 años no pagan
- Entre 7 y 12 años pagan 12 € en T/B y T/M y 14 € en T/A
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web