+ Info
L'Àgora hotel
Bocairent, VALL DALBAIDA (Valencia)
N. Registre V-1205
En un entorn sorprenent, al bell mig del centre urbà de la població, es troba L'Àgora Hotel en una de les cases senyorials més belles de Bocairent.

Una profunda restauració ha donat lloc a aquest càlid i acollidor hotel amb un servei personalitzat i d'alta qualitat, de tracte familiar i agradable.

Lluny de la bullícia d'altres hotels més grans, podrà percebre les diferents sensacions que li proposem: gastronomia, relaxació, naturalesa, immersió en la història recent i antiga i un llarg etcètera que experimentarà al nostre establiment.

En un ambient distingit per la calma, disposa de vuit habitacions que poden dividir-se en quatre dobles estàndard i quatre Junior Suites. Les Junior Suites estan personalitzades segons la decoració: Pakistà, Xina, Tailàndia i Kènia (anomenada més comunament, Àfrica), fruit dels múltiples viatges que els seus propietaris han realitzat. Les dobles estàndard estan decorades amb mobles colonials i antics.

Totes disposen de banys espaiosos; a més, les Junior Suites tenen banyera d'hidromassatge.
Les habitacions dobles estan comunicades interiorment amb les Junior Suites mitjançant una doble porta, conformant d'aquesta forma un espai destinat a l'ús familiar.

A més a més, les habitacions es completen amb comoditats com ara: calefacció central, aire condicionat, minibar, televisió, telèfon, connexió a Internet, assecador, caixa forta, Wi-fi, etc.
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "VALL DALBAIDA", al municipi de "Bocairent" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (en totes les estades), jardí-terrassa, bar-cafeteria.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums
- Equipat per a discapacitats
- Inclòs: llençols, tovalloles


En zones comunes:
- Porxo (100 m².), Taula i cadires
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
El HORARIO de RECEPCIÓN es de 8:00 a 14:00 horas y de 16:00 A 19:00 horas de lunes a sábado y de 8:00 a 13:00 los domingos. Para llegadas fuera de horario, por favor llamar al 637064498.

En caso de cancelación:
- Se abonara el 50% del importe si se cancela con menos de 48H
- Se abonara el 100% del importe si se cancela con menos de 24H

Muchas gracias.
Situació
Logotipo Mi web