+ Info
VIVIENDAS Y APARTAMENTOS LA PUEBLA
Orbaneja del Castillo, VALLE DE SEDANO (Burgos)
N. Registre A.T-BU006, VuT.09/107, VuT.09/108
L'allotjament està situat a Valle de Sedano, a la comarca de 'VALLE DE SEDANO ', província de Burgos. Amb capacitat màxima per 18 no dispone de elementos para alquiler. El nostre allotjament disposa de Calefacció, Jardí-terrassa, Cuina pròpia, rentadora
, rentadora
, forn
, microones
, llençols y tovalloles %uFEFFÉs un lloc ideal per practicar turisme cultural visitant les ciutats monumentals més pròximes.
Admiteix mascota
Connexió a Internet
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "VALLE DE SEDANO ", al municipi de "Valle de Sedano (Orbaneja del Castillo)" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, jardí-terrassa, bar-cafeteria, disposa de cuina.
Bestreta
- No requereix bestreta. L'import total s'abonarà a la seva arribada.
Condicions
Veure condicions de reserva
Se requerirá el número de tarjeta del cliente solo como garantía de la reserva. El pago de la estancia se realizará en el establecimiento.

En caso de cancelaciones se harán cargos en la tarjeta en los siguiente casos:

- Si el cliente cancela la reserva con una antelación superior a 2 días antes de la fecha de llegada, no se le efectuará ningún cargo.
- Si el cliente cancela durante los 2 días antes de la fecha de llegada, se le efectuará un cargo por el importe de la primera noche.
- Si el cliente no cancela ni se presenta, se le cargará el importe de las dos primeras noches de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web