+ Info
CASA SPA HIJOS DALGO.
Crecente, A PARADANTA (Pontevedra)
N. Registre TR-PO-000081
L'allotjament està situat a Crecente, a la comarca de 'A PARADANTA', província de Pontevedra. Amb capacitat màxima per 21 disposa de 5 Habitacions El nostre allotjament disposa de Calefacció y Jardí-terrassa Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima més suau, per la seva proximitat al mar Cantàbric.
No admet mascota
Piscina
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "A PARADANTA", al municipi de "Crecente" (fora de casc urbà, a 3 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós. A 45 km es troba el camp de golf "MONDARIZ". També pot visitar ARBO (10 KM), RIBADAVIA (25 KM), VALENÇA (45 KM), RIAS BAIXAS (65 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, servei spa, piscina, jardí-terrassa, barbacoa.
Bestreta
- Bestreta 50%: El pagament es realitzarà per Dades de la tarjeta
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 14:00
- Hora de sortida: 12:00
- Fianza: 50%

CONTRATO DE LAS CONDICIONES DE RESERVA CLIENTE-PROPIETARIO-

El propietario del establecimiento está obligado a tener disponible para el cliente la estancia contratada en fecha y forma convenida, tras el envío del justificante de reserva, atendiendo a las siguientes condiciones:

CONDICIONES DE LA RESERVA:
Una vez El Cliente haya realizado la reserva se procederá a un cargo del 100%de total del importe de la reserva sobre la tarjeta que haya dejado previamente el cliente.

MODIFICACIÓN DE LA RESERVA:
Se atenderán las modificaciones de reservas siempre que dicha modificación sea anunciada con tiempo y de forma que no altere las restantes reservas que la casa tenga para esas fechas. Deberán estar de acuerdo ambas partes, y se enviará un nuevo justificante de reserva, para cualquier tipo de modificación por favor ponerse en contacto con en este número 986 666 319.

CONDICIONES DE CANCELACIÓN:
Si cancelas o modificas la reserva hasta 48 horas antes de la fecha de llegada, el establecimiento no efectuará cargos. Si cancela o modifica la reserva fuera de plazo o no se presentas, el establecimiento cargará la estancia completa.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web