+ Info
Villa de Plan Apartments&Suites
Plan, SOBRARBE (Huesca)
N. Registre AT-HU-947
L'allotjament està situat a Plan, a la comarca de 'SOBRARBE', província de Huesca. Amb capacitat màxima per 28 es pot llogar complert. Disposa de 9 Apartaments El nostre allotjament disposa de Calefacció, Aire condicionat, Jardí-terrassa, Cuina pròpia, forn
, microones
, rentaplats
, llençols y tovalloles %uFEFFÉs una terra de contrasts i bonics paisatges, situat al nord-est espanyol, amb un clima més suau.
No admet mascota
Connexió a Internet
Jardí-terrassa
  • Serveis complementaris
  • Amenities
  • Bressol
  • Servei de bugaderia
  • Servei d'habitacions
+ Info
L'allotjament està situat a "SOBRARBE", al municipi de "Plan" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´estació d´esquí "Piau-Engaly" es troba a 40 quilòmetres de l'allotjament. També pot visitar Lleida (180 KM), Huesca (160 KM), Zaragoza (210 KM), Barcelona (300 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, jardí-terrassa, disposa de cuina.
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 14:00
- Hora de sortida: 12:00

Check In:de 15:00H a 23:300H
Check Out: de 9:30H a 12:00H

Condiciones de Cancelación
Cancelación gratuita hasta 7 días antes de la fecha de llegada. En el caso de cancelar fuera de plazo, deberás abonar el valor de la primera noche.
Villa de Plan Apartments&Suites se reserva el derecho de cargar en la tarjeta bancaria una cantidad por valor de una noche.

Condiciones de No-Show
En caso de no presentarse el día de entrada, deberás abonar el total de la estancia.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web