+ Info
Ramajal Rural
Pinofranqueado, LAS HURDES (Cáceres)
N. Registre ATR-CC-236
Benvinguts a Ramajalrural:

Ja fa bastants anys que la meva parella i jo vam viatjar per primera vegada a la comarca de les Hurdes, ens quedem impressionats de la bellesa, de la verdor, l'amabilitat i la senzillesa de la seva gent, de la seva fauna, la flora, les piscines naturals, tan gran va ser l'emoció que vam decidir canviar la nostra residència de la gran capital a l'alqueria de Horcajo.

Des de llavors, ja fa 10 anys, l'objectiu va ser realitzar unes casetes rurals, des d'on donar a conèixer aquesta zona.

Avui ho hem aconseguits, Ramajalrural compta amb 5 apartaments, realitzats respectant al màxim l'arquitectura tradicional del lloc, la pedra, el fang i la fusta, tot això barrejat amb l'afecte i la il.lusió de tota una vida. Tampoc s'han oblidat les comoditats modernes.

Durant molt de temps l'economia de la zona a estat basada en una economia de subsistència, petits ramats de cabra i de bonics horts, si a això sumem que en les Hurdes es troben les valls més estrets habitats d'Europa, totes dues coses han fet, que es conservi la seva naturalesa en estat pur.

Situats a la Vall del Esperaven i als peus del riu Horcajo, riu que dóna nom a la població en què es troben, pertanyent aquesta al municipi de Pinofranqueado, centre neuràlgic de la comarca de Hurdes.

Esperem que aquesta combinació sigui de la seva total grat i puguin gaudir i apreciar la bellesa d'una de les zones més boniques i més ben conservades d'Espanya.

Els apartaments estan situats a la part més alta del poble, el que proporciona unes vistes del paisatge privilegiades.

En total són 5 apartaments totalment independents i la distribució d'aquests és la següent:
- 3 de 6 places (2 habitacions dobles i saló amb sofà-llit) amb dutxa d'hidromassatge, cuina completa, llar de foc, calefacció central, aire condicionat, rentadora, tv, terrassa, ... etc.
- 2 apartaments de 4 places (1 habitació doble saló amb sofà-llit) amb bany, rentadora, cuina completa, llar de foc, calefacció central, aire condicionat, TV, terrassa, .. etc.

Es permeten animals.

El apartaments tenen sistema de calefacció, per tant la llenya consumida i que li pot proporcionar la propietat és per compte del client.A de disposar d'àmplies terrasses, també tenen accés per a minusvàlids, cotxera, barbacoa i podrà gaudir de la meravellosa piscina natural de la pedania.
Admiteix mascota
Piscina
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
  • Activitats complementàries
  • Animals de granja
  • Observació d'aus
  • Caminades
  • Centre d'interpretació de flora i fauna
  • Horta orgànica
  • Pesca
+ Info
L'allotjament està situat a "LAS HURDES", al municipi de "Pinofranqueado" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), piscina, jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota


- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- Pàrquing gratuït, sense problemes d'aparcament


Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència o TPV virtual
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
LA PRE-RESERVA SERÁ EFECTIVA DURANTE LOS PRÓXIMOS TRES DÍAS HÁBILES, TRAS LOS CUALES SI NO RECIBIMOS EL INGRESO DEL 30% SE ANULARÁ AUTOMÁTICAMENTE. PODRÁ REALIZAR EL PAGO POR TRANSFERENCIA O PASARELA DE PAGO.
SI FACILITÓ UN METODO DE COBRO, SE LE CARGARÁ EL 30% 14 DÍIAS ANTES DE LA ENTRADA. DE TODAS FORMAS SI ABONÓ EL IMPORTE DE RESERVA, LA CANCELACIÓN NO TENDRÁ COSTE ALGUNO HASTA 14 DÍAS ANTES DE LA ENTRADA
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Ramajal Rural