+ Info
COMPLEJO RURAL LA BELLUGA
Segorbe, ALTO PALANCIA (Castellón)
N. Registre 12423513
Es tracta d'un complex d'apartaments situat al cor de Segorbe, en l'anomenat Edifici Belluga, antiga tafona rehabilitada el 2005 i que en la seva planta baixa alberga el espectacular Museu de l'Oli de Segorbe, guardonat amb el Primer Premi Nacional 2007 a la promoció i difusió de la cultura de l'oli.

Consta de 6 apartaments cadascun d'ells decorats amb la seva pròpia essència i tots pensats perquè el client gaudeixi de la seva estada.

-Segóbriga: nom romà donat a l'actual Ciutat de Segorbe, Apartament rural, de 2 places, ideal per parelles. L'apartament disposa de habitació amb llit de matrimoni, matalàs de làtex, bany, cuina, menjador, TV-DVD, calefacció. Es poden afegir 2 supletoris.
- Els 50 Caños: correspon amb el nom d'una emblemàtica font situada a la localitats que té 50 canelles d'aigua fresca coronats cadascun d'ells amb l'escut de cadascuna de les porvincias espanyoles. Té una capacitat de 4 places, habitació amb llit de matrimoni, habitació amb llitera, bany, cuina, menjador, TV-DVD, calefacció.
Totes les comoditats, però tota la tranquilitat i el gust de la natura. Es poden afegir 2 supletoris.
-La Entrada: rep el seu nom de la popular i coneguda Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. Apartament de 4 places, amb habitació amb llit de matrimoni i habitació amb llitera, cuina, menjador, cambra de bany, calefacció, TV-DVD, AA i un grandíssim menjador que permet reunir tots junts a dinar oa sopar. Es poden afegir fins a 3 supletoris.
- Cerro de la Estrella: rep el seu nom del lloc que ha estat el centre de poder de la Comarca de l'Alt Palància des de La edat del bronze fins al s. XVI, Coronado per un espectacular Alcazar va ser residència de reis i nobles fins a la seva progressiva desmantelacion.Apartamento de 6 places, ideal per a 3 parelles o matrimonis amb nens, que no vulguin renunciar a la seva INDEPENDÈNCIA.EL apartament és un duplex que compta en la seva planta baixa amb el menjador, la cuina i una habitació amb llit de matrimoni, matalàs de làtex i bany en suite.
A la segona planta trobareu una habitació amb llit de matrimoni i una habitació amb dos llits, més un quart de bany complet.
-La Muralla: fa referència a l'antiga muralla que envoltava Segorbe. Apartament de 5 places t'ofereix 2 habitacions amb llit de matrimoni, cuina, menjador, cambra de bany, tv-dvd, calefacció, AA .. Es poden incloure 2 supletoris.
- La Enramada: rep el seu nom d'una simbòlica festa de la localitat on Festers, Festeres i cavalls desfilen en cercavila llançant al públic caramels i llaminadures, per a delit dels més pequeños.Apartamento de 6 places compost per habitació de matrimoni i dos habitacions amb llitera, bany, cuina, menjador TV-DVD, calefacció. Es poden incloure fins a 3 supletoris,
No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
+ Info
L'allotjament està situat a "ALTO PALANCIA", al municipi de "Segorbe" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´estació d´esquí "VALLDELINARES" es troba a 60 quilòmetres de l'allotjament. A 60 km es troba el camp de golf "GRAO DE CASTELLON". També pot visitar PLAYA (20 KM), VALENCIA (57 KM), TERUEL (97 KM), CASTELLON DE LA PLANA (59 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), servei spa, disposa de cuina, rentadora
.
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 16:00
- Hora de sortida: 12:00

IMPORTANTE:

El horario de recepción es:
Por las mañanas de 11,00 a 13,30 y por las tardes de 16,00 a 20,00h

Si usted va a llegar fuera de esos horarios pongase en contacto con nosotros antes de formalizar la reserva.
CONDICIONES DE CANCELACION:

El cliente puede cancelar la reserva de forma gratuita hasta 7 días antes de la fecha de llegada. El cliente tendrá que pagar un 30% del precio total si cancela durante los 7 días antes de la fecha de llegada.
Si el cliente no se presenta o cancela el mismo deia de la entrada tendrá que pagar el precio total.
Situació
Logotipo Mi web