+ Info
LA VIGA
Casas del Castañar, VALLE DEL JERTE (Cáceres)
N. Registre CC-112
L'allotjament està situat a Casas del Castañar, a la comarca de 'VALLE DEL JERTE', província de Cáceres. Amb capacitat màxima per 4 Es lloga complert El nostre allotjament disposa de Xemeneia pròpia, Calefacció, Aire condicionat, Cuina pròpia, Llenya gratis, rentadora
, microones
, llençols y tovalloles Esta provincia se encuentra en el oeste de España. Pertenece a la comunidad de Extremadura, un destino turístico cada vez más solicitado por sus ciudades monumentales, sus zonas naturales y por contar con importantes reservas de aves.
Admiteix mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
+ Info
L'allotjament està situat a "VALLE DEL JERTE", al municipi de "Casas del Castañar" (dins de nucli urbà). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´estació d´esquí "La Covatilla" es troba a 80 quilòmetres de l'allotjament. A 90 km es troba el camp de golf "Cáceres". També pot visitar Plasencia (20 KM), Monasterio de Yuste (30 KM), Monfragüe (30 KM), Garganta de los Infiernos (15 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), disposa de cuina.
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 15:00
- Hora de sortida: 12:00
Situació
Logotipo Cerezas y Picotas El Regajo