+ Info
CASAS RURALES PE˝AGOLOSA
Vistabella del Maestrazgo, MAESTRAZGO (Castellˇn)
N. Registre VT-28969,.70,.71,527
T'oferim tres apartaments rurals i una casa rural de 2*de lloguer complet.

Apartaments Rurals PENYAGOLOSA:

GREGAL per a 2-4 persones.
GARBI per a 2-4 persones
XALOC per a 6-8 persones

Casa rural L'ARC DE POLO: 2-4 persones

Estan situada al poble de Vistabella del Maestrat (Castellˇ).
Els tres habitatges estan totalment equipades perquŔ el visitant es trobi c˛mode i pugui gaudir en aquestes instalĚlacions i d'uns dies de descans en la zona del parc natural de Penyagolosa.

Es poden llogar els tres apartaments conjuntament per a grups, des de 12 a 18 places.

GREGAL Capacitat d'1 a 4 persones. Un bany complet. Cuina-Menjador. Habitaciˇ de matrimoni i habitaciˇ doble. Opciˇ llit supletori 80 cm. a l'habitaciˇ per a nens.

XALOC Capacitat de 4 a 8 persones,. Dos banys complets. Ampli menjador amb cuina. 2 habitacions de matrimoni i 2 habitacions dobles. El sostre de fusta de pi transmet calidesa en tot l'habitatge.( Opciˇ llits supletoris en dues habitacions).

GARB═ Capacitat d'1 a 4 persones. Un bany complet. Cuina-Menjador. 1 Habitaciˇ de matrimoni i 1 habitaciˇ doble. Opciˇ llit supletori 90 cm. a l'habitaciˇ doble.

L'ARC DE POLO Ús una casa rural, amb la qualificaciˇ de 2* lloguer complet.

Ofereix 2 habitacions amb bany, (1 de llit de 150 cm. amb bany i 1 doble amb bany), amb cuina i salˇ. En la cuina es pot gaudir de l'estufa de llenya amb forn. Totalment equipada per al gaudi del visitant. Permet, per mitjÓ del mirador, gaudir de les vistes de la serra i les estrelles durant la nit.
No admet mascota
Connexiˇ a Internet
+ Info
L'allotjament estÓ situat a "MAESTRAZGO", al municipi de "Vistabella del Maestrazgo" (). Es tracta d'un lloc muntanyˇs. L┤allotjament disposa de connexiˇ a internet, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexiˇ a Internet
- Admite mascota
- Incl˛s: llenšols, tovalloles
- sense problemes d'aparcament


Bestreta
- Bestreta 20%: El pagament es realitzarÓ per TransferŔncia o TPV virtual
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 16:00
- Hora de sortida: 12:00
- Fianza: 20%

El client tÚ dret a desistir del lloguer una vegada comenšat el mateix, per˛ nomÚs tindrÓ dret a la devoluciˇ de les quantitats segons estableix la llei, Ús a dir, se li abonÚs el 75% dels dies que restin, i l'altre 20% li ho quedarÓ la propietÓria de l'establiment en concepte d'indemnitzaciˇ.

DesprÚs de formalitzar la reserva, disposarÓ de 3 dies ˙tils per a fer l'ingrÚs del 20% del total, en concepte de paga i senyal al n˙mero de compte que li ha facilitat. Transcorregut aquest perÝode de temps, si no s'ha ingressat aquest import i no s'ha comunicat el motiu, la reserva es considerarÓ nulĚla.
La resta s'abonÚs a l'arribada en efectiu.

AnulĚlacions
En compliment del decret 19/97 d'11 de febrer del Govern ValenciÓ sobre els preus i reserves en Allotjaments TurÝstics, l'empresa es reservarÓ:
- El 10% de la bestreta quan l'anulĚlaciˇ s'efectu´ amb una antelaciˇ de 30 dies.
- El 20% de la bestreta quan es realitzi amb una antelaciˇ entre 7 i 30 dies.
- El 20% de la bestreta quan l'anulĚlaciˇ s'efectu´ amb 7 o menys dies d'antelaciˇ.
Situaciˇ
Logotipo Mi web