+ Info
CASA BERNAT
Arén (Huesca)
N. Registre AT/HU851
ARENY (Osca)
N. Registre AT/HU851
Casa Bernat és una casa rural de més de 100 anys d'antiguitat, totalment reformada al 2007 mantenint les façanes de pedra i fusta. Situada a Sobrecastell, un indret plenament rural per a gaudir de la natura.
S'ha conservat una part del antic celler com a recepció, així com la porta principal i antiga entrada de la casa. El paller, d'uns 30 m2, s'ha reformat com un espai d'usos múltiples on poder fer reunions i celebracions de grup. Aquest espai està a disposició dels clients que ho demanin.
L'antiga era disposa actualment de barbacoa i un ampli espai enjardinat per a ús dels clients.
Especial per a famílies, els nens podran gaudir d'un entorn plenament rural i conèixer d'aprop els animals domèstics (gallines, conills, porcs...), així com l'activitat diària de la granja d'ovelles que el propietari té en la seva propietat.
Sobrecastell és un petit poble del municipi d'Areny que donada la seva ubicació en el la comarca de la Ribagorça esdevé un punt de partida ideal per visitar la Vall d'Isàbena, la Vall de Boi Taüll i el Parc Natural d'Aigües Tortes entre d'altres.
DISPOSA DE 4 APARTAMENTS DECORATS SEGONS LES ESTACIONS DE L'ANY.
APARTAMENT 0 "HIVERN": disposa de dues habitacions dobles, bany i cuina -menjador- sala d'estar. La cuina totalment equipada amb forn, nevera, rentadora, planxa i microones. S'ofereix llençols, roba de llit, tovalloles, TV satèl·lit i connexió a Internet gratuïta.
APARTAMENT 1 A "PRIMAVERA": disposa de dues habitacions dobles més sofà llit de dues places, bany i cuina -menjador- sala d'estar amb llar de foc. La cuina totalment equipada amb forn, nevera, rentadora, planxa i microones. S'ofereix llençols, roba de llit, tovalloles, TV satèl·lit i connexió a Internet gratuïta.

APARTAMENT 1 B "ESTIU": disposa d'accés per a discapacitats, dues habitacions dobles més sofà llit de dues places, bany adaptat per a discapacitats i cuina -menjador- sala d'estar amb llar de foc. La cuina totalment equipada amb forn, nevera, rentadora, planxa i microones. S'ofereix llençols, roba de llit, tovalloles, TV satèl·lit i connexió a Internet gratuïta.
APARTAMENT 2 "DUPLEX- TARDOR": disposa de quatre habitacions dobles més sofà llit de dues places, quatre banys (un d'ells amb banyera d'hidromassatge), cuina independent, gran menjador- sala d'estar amb llar de foc i terrassa. La cuina totalment equipada amb forn, nevera, rentadora, rentavaixelles, planxa i microones. S'ofereix llençols, roba de llit, tovalloles, TV satèl·lit i connexió a Internet gratuïta.
No és permès entrar animals de companyia.
Aire Condicionat
WIFI gratuït
Xemeneia
Barbacoa
Adaptat per a discapacitats
Jardí - terrassa
+ Informació
L'establiment es troba a la província d'Osca, en el municipi d'Areny ( fora del centre urbà, a uns 5 Km de la població). És un lloc muntanyenc. També es pot visitat ARENY, LES PASSARELES DEL MONTSEC ( a 15 Km), EL PARC NACIONAL D'AIGÜES TORTES I ESTANY DE SANT MAURICI (50 Km), VIELLA(60 Km). L'allotjament disposa de WIFI gratuït, aire condicionat, en estances principals, jardí- terrassa, barbacoa, cuina, rentadora i ping- pong.
Per a la reserva: avançament del 20%. El pagament es farà per transferència bancària.
- HORA D'ENTRADA : a partir de les 17:00h.
- HORA DE SORTIDA : a les 12:00h.


No admet mascota
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
 • Activitats complementàries
 • Activitat rural
 • Animals de granja
 • Observació d'aus
 • Bicicletes
 • Zona de juegos para niños
 • Passeig a cavall
 • Caça major
 • Instalacions complementàries
 • saló amb llar de foc
 • TV a la sala d'estar
 • Calefacció central per radiadors
 • Aparcament cobert
+ Info
L'allotjament està situat a "Huesca", al municipi de "Arén" (fora de casc urbà, a 5 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar AREN (5 KM), PASARELAS DEL MONTSEC (15 KM), PARQUE NACIONAL DEL AIGUES TORTES (50 KM), VIELLA (60 KM). L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
, ping-pong.
Bestreta
- Bestreta 20%: El pagament es realitzarà per Transferència
Condicions
Veure condicions de reserva
- Hora d'entrada: 17:00
- Hora de sortida: 12:00

Condicions de la reserva:
- HORA D"ENTRADA : a partir de les 17:00h.
- HORA DE SORTIDA : a les 12:00h.
La reserva restarà confirmada quan, mitjançant transferència bancària, es faci efectiu el pagament de la bestreta del 20% del total establert en concepte d"estança. La resta del pagament s"efectuarà a l"arribada. El preu inclou el pagament dels impostos. No s"admetran més persones que les estipulades en el contracte de reserva. No s"admeten animals de companyia.
CONDICIONS DE LA RESERVA:
Un cop el Client faci efectiva la reserva, s"haurà de fer el pagament de la bestreta mitjançant transferència bancària en un període màxim de tres dies.
MODIFICACIÓ DE LA RESERVA:
S"atendran modificacions en la reserva sempre i quan aquesta modificació es comuniqui amb temps suficient i no afecti a la resta de reserves que la casa ja tingui confirmades per a les noves dates sol·licitades. En aquest cas s"enviarà nou justificant de la reserva.
CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:
Si aquesta es produeix fins a 7 dies abans de l"entrada, no suposarà despesa alguna pel client. Si la cancel·lació es produeix durant els 7 dies previs a l"entrada, el client perdrà el dipòsit de la bestreta. Si no es presenta, sense haver-ho comunicat prèviament, podrà ser penalitzat amb el 100% de l"import de la reserva.
RECEPCIÓ:
Ell nostre allotjament és una casa rural aïllada a uns 200m de la nostra residencia familiar. Per aquest motiu, agraïm ens comuniquin amb antelació l"hora prevista d"arribada i així poder esperar-los per a l"entrega de claus, instal·lació i informació. Es poden comunicar amb el propietari per telèfon o watssap al numero 696525319, o bé mitjançant correu electrònic a casabernat hotmail.com.
Cancel·lació SENSE DESPESES durant les 24 hores des de la realització de la reserva.
NO ES PERMÈS ENTRAR ANIMALS DE COMPANYIA DINS LA CASA.
NO S"ADMETEN MÉS PERSONES QUE LES QUE S"HAN CONTRACTAT.
PONTS COMPLERTS ( CONSULTAR COMPLEMENTS EN ELS CASOS EN QUE NO ES VULGUI RESERVAR TOT EL PONT).
ESTANÇA MÍNIMA EN LA SEGONA QUINZENA DE JULIOL I EL MES D"AGOST DE 5 NITS.
Cancel·lació SENSE DESPESES durant les 24 hores des de la realització de la reserva.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 24 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web