+ Info
O paxareco de Ay
Meis, PONTEVEDRA-O SALNES (Pontevedra)
N. Registre TR-PO-229
L'allotjament està situat a Meis, a la comarca de 'PONTEVEDRA-O SALNES', província de Pontevedra. Amb capacitat màxima per 14 es pot llogar complert. Disposa de 2 Habitacions El nostre allotjament disposa de Xemeneia pròpia, Calefacció, Jardí-terrassa, parking, rentadora
, microones
, llençols y tovalloles Es troba a l'anomenada Espanya verd, situada al Nord, amb un clima més suau, per la seva proximitat al mar Cantàbric.
No admet mascota
Piscina
Connexió a Internet
Xemeneia
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "PONTEVEDRA-O SALNES", al municipi de "Meis" (). L´allotjament disposa de connexió a internet, piscina, jardí-terrassa.
General:
- Connexió a Internet

- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït

En zones comunes:
- Piscina, Gandules, Jardí, Taula i cadires
Bestreta
- Bestreta 40%: El pagament es realitzarà per Transferència
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
¡¡¡IMPORTANTE LEALO!!!

* ES OBLIGATORIO TRAER EL DNI O PASAPORTE PARA PODER ALOJARSE EN EL ESTABLECIMIENTO.

*LA ENTRADA A LAS HABITACIONES SE EFECTUARA A PARTIR DE LAS 15:30 HASTA LAS 20:00 , A PARTIR DE LAS 20:00 SE TENDRA QUE AVISAR AL ALOJAMIENTO.

* LA SALIDA A LAS 12:00

* EN LA MODALIDAD DE ALQUILER INTEGRO O CASA COMPLETA ESTARA PROHIBIDO REALIZAR FIESTAS O EVENTOS SIN EL EXPRESO CONSENTIMIENTO DEL PROPIETARIO, EL REALIZAR LO ANTERIORMENTE LO CITADO CONLLEVARA LA CANCELACION DE LA RESERVA O ESTANCIA EN EL MISMO MOMENTO QUE SE DETECTE LAS IRREGULARIDADES CITADAS, NO DEVOLVIENDO EL IMPORTE DEL ALQUILER.

*CONDICIONES DE RESERVA: LA PRE-RESERVA SERA RESERVA CUANDO ANTES DE 7 DIAS LABORALES EL CLIENTE EFECTUE EL PAGO DEL 40 % PARA ACTIVAR LA RESERVA, UNA VEZ PASADO ESE TIEMPO EL ESTABLECIMIENTO TENDRA DERECHO A CANCELAR O ANULAR DICHA PRE-RESERVA SIN PREVIO AVISO.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 24 horas desde la realización de la reserva.
Situació
Logotipo Mi web