+ Info
OS TRES TEIXOS
Foz, A MARIÑA (Lugo)
N. Registre LU-169
OS TRES TEIXOS és una casa de poble de típica construcció de finals del segle XIX en plena natura a l'Ajuntament de Foz (Lugo-Espanya) i que ha estat recentment inaugurada.

La casa des dels seus inicis, en trobar en un poblet eminentment rural, sempre va estar dedicada a les tasques agrícoles. Per això al llarg dels anys es van anar incorporant nous elements i construccions com el cabozo, les quadres, els alpenderes i la "palleira" que avui hi ha part de les habitacions.

Actualment comptem amb una finca de 10.000 metres quadrats dedicats a jardí, fruiters i pastures.

Comptem a més amb menjador per a hostes i menjador públic on es poden gaudir dels peixos i mariscs del Cantàbric i la sucosa carn de la zona, i sense oblidar els esmorzars a les terrasses amb vistes a la propietat i voltants.

L'enquadrament en plena natura, però estratègicament situats, ens permet realitzar infinitat d'activitats tant culturals, com gastronomiques, de platja o de plena natura. Des de la casa es poden organitzar rutes que discorren per tota la comarca gaudint de cada racó i de cada paisatge, d'aquesta manera, ens situem en plena Ruta Pardo de Cela, en plena Ruta del Interior Monumental, oa una pas de les Palya de Foz, Barreiros i de la famosa Platja de les Catedrals, podent en qualsevol moment gaudir fins i tot de les ries de Ribadeo o Viveiro.

Si el que busquem és tranquilitat i assossec, es pot gaudir dels salons de la casa, de la biblioteca, quedar-se a la finca, a la terrassa o gaudint entre els fruiters, i això alternant amb estades puntuals per conèixer l'entorn com el Pic de Penela, el Pico da Frouxeira, "A presa" i el molí, A Pena dóna Ruxida, O Pou dóna unça, O Pou des Mosques, o gaudir de la malla popular que se celebra al poble el tercer diumenge d'agost.

Tant si vol conèixer la costa de Lugo, com si es busca relaxació, activitats esportives, o simplement allotjar mentre es treballa i estar a un pas dels principals pobles no dubti en seguretat les nostres recomanacions.
No admet mascota
Connexió a Internet
Xemeneia
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
+ Info
L'allotjament està situat a "A MARIÑA", al municipi de "Foz" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, servei spa, jardí-terrassa.
General:
- Connexió a Internet
- No admet mascota
- Espai lliure de fums

- Inclòs: llençols, tovalloles
- Pàrquing gratuït

En zones comunes:
- Gandules, spa, Porxo, Jardí, Taula i cadires
Bestreta
- Bestreta 25%: El pagament es realitzarà per Dades de la tarjeta

La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
El hotel asignará habitación de acuerdo a la categoría reservada y ocupación. Es decir, las habitaciones cuádruples, solo se asignarán como dobles superiores en caso de no tener disponible ninguna doble superior.

CONDICIONES DE RESERVA Y CANCELACION:
- Para confirmar reserva se solicita 25%
- Si la cancelación se hace hasta 30 días antes de la fecha de entrada, el importe del 25% (señal de reserva) se devuelve integramente.
- Si se cancela de 29 a 16 días antes de la fecha de entrada se devuelve el 50% de la señal
- Si la cancelación se hace con menos de 15 días no se devuelve ningún porcentaje de la señal
- En la temporada alta si la cancelación se hace con diez días o menos de anticipación a la fecha llegada, se abonará un 25% adicional, además de la perdida de señal inicial.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 12 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Mi web