+ Info
Ramajal Rural
Pinofranqueado, LAS HURDES (Cáceres)
N. Registre ATR-CC-236
Benvinguts a Ramajalrural:

Ja fa bastants anys que la meva parella i jo vam viatjar per primera vegada a la comarca de les Hurdes, ens quedem impressionats de la bellesa, de la verdor, l'amabilitat i la senzillesa de la seva gent, de la seva fauna, la flora, les piscines naturals, tan gran va ser l'emoció que vam decidir canviar la nostra residència de la gran capital a l'alqueria de Horcajo.

Des de llavors, ja fa 10 anys, l'objectiu va ser realitzar unes casetes rurals, des d'on donar a conèixer aquesta zona.

Avui ho hem aconseguits, Ramajalrural compta amb 5 apartaments, realitzats respectant al màxim l'arquitectura tradicional del lloc, la pedra, el fang i la fusta, tot això barrejat amb l'afecte i la il.lusió de tota una vida. Tampoc s'han oblidat les comoditats modernes.

Durant molt de temps l'economia de la zona a estat basada en una economia de subsistència, petits ramats de cabra i de bonics horts, si a això sumem que en les Hurdes es troben les valls més estrets habitats d'Europa, totes dues coses han fet, que es conservi la seva naturalesa en estat pur.

Situats a la Vall del Esperaven i als peus del riu Horcajo, riu que dóna nom a la població en què es troben, pertanyent aquesta al municipi de Pinofranqueado, centre neuràlgic de la comarca de Hurdes.

Esperem que aquesta combinació sigui de la seva total grat i puguin gaudir i apreciar la bellesa d'una de les zones més boniques i més ben conservades d'Espanya.

Els apartaments estan situats a la part més alta del poble, el que proporciona unes vistes del paisatge privilegiades.

En total són 5 apartaments totalment independents i la distribució d'aquests és la següent:
- 3 de 6 places (2 habitacions dobles i saló amb sofà-llit) amb dutxa d'hidromassatge, cuina completa, llar de foc, calefacció central, aire condicionat, rentadora, tv, terrassa, ... etc.
- 2 apartaments de 4 places (1 habitació doble saló amb sofà-llit) amb bany, rentadora, cuina completa, llar de foc, calefacció central, aire condicionat, TV, terrassa, .. etc.

Es permeten animals.

El apartaments tenen sistema de calefacció, per tant la llenya consumida i que li pot proporcionar la propietat és per compte del client.A de disposar d'àmplies terrasses, també tenen accés per a minusvàlids, cotxera, barbacoa i podrà gaudir de la meravellosa piscina natural de la pedania.
Admiteix mascota
Piscina
Aire condicionat
Connexió a Internet
Xemeneia
Barbacoa
Equipat per a discapacitats
Jardí-terrassa
  • Activitats complementàries
  • Animals de granja
  • Observació d'aus
  • Caminades
  • Centre d'interpretació de flora i fauna
  • Horta orgànica
  • Pesca
+ Info
L'allotjament està situat a "LAS HURDES", al municipi de "Pinofranqueado" (). Es tracta d'un lloc muntanyós. L´allotjament disposa de connexió a internet, aire condicionat (només en estances principals), piscina, jardí-terrassa, barbacoa, disposa de cuina, rentadora
.
General:
- Connexió a Internet
- Admite mascota


- Inclòs: llençols, tovalloles, paper higiènic
- Pàrquing gratuït, sense problemes d'aparcament

En zones comunes:
- Piscina, Gandules
Bestreta
- Bestreta 30%: El pagament es realitzarà per Transferència o TPV Virtual.
La resta ho abonarà el client a la seva arribada a l'establiment
Condicions
Veure condicions de reserva
LA PRE-RESERVA SERÁ EFECTIVA DURANTE LOS PRÓXIMOS TRES DÍAS HÁBILES, TRAS LOS CUALES SI NO RECIBIMOS EL INGRESO DEL 30% SE ANULARÁ AUTOMÁTICAMENTE. PODRÁ REALIZAR EL TRAMITE POR PASARELA DE PAGO.
LA CANCELACIÓN NO TENDRÁ COSTE ALGUNO HASTA 14 DÍAS ANTES DE LA ENTRADA POR LO QUE USTED PODRÁ RECUPERAR ESTA CANTIDAD, EXCEPTO LOS GASTOS BANCARIOS 5%.
Cancel·lació
Cancel·lació:
Cancelación SIN GASTOS durante 48 horas desde la realización de la reserva.
Vídeo
Situació
Logotipo Ramajal Rural